Life Coaching

Het ‘soms zou ik willen…’-moment. Wie kent het niet?
Soms zou ik het rondjes draaien van gedachten willen kunnen doorbreken…
Soms zou ik nooit meer in mijn oh zo bekende valkuilen willen vallen…
Soms zou ik een die ene stap willen maken, maar ik weet niet waar te beginnen…
Soms zou ik willen weten wat ik nou echt wil…

Patronen doorbreken
Iedereen heeft wel eens deze ‘soms zou ik willen…’- momenten. Patronen die regelmatig terug komen in je leven. Patronen die je tegenwerken in het realiseren van je wensen en dromen. Patronen die je gewoon liever kwijt wilt. Zodat je met meer focus en helderheid je leven kunt leiden.
Patronen doorbreken kan. En als je hierbij ondersteuning zoekt, is Life Coaching een effectieve en doelgerichte methode. Life Coaching zorgt niet alleen voor meer helderheid, maar tevens voor een krachtig en blijvend resultaat. Zodat je de ongewenste patronen voorgoed achter je kunt laten.

Life Coaching
Life Coaching gaat ervan uit dat het antwoord op vragen bij iemand altijd reeds aanwezig is. Patronen, in de vorm van overtuigingen, gewoontes en omgevingsinvloeden, kunnen er echter voor zorgen dat je het antwoord niet meer herkent. Dit zorgt voor het gevoel ‘het allemaal even kwijt te zijn’.
Life Coaches ondersteunen je in het zoeken naar een antwoord op je vraag. En het hervinden van je innerlijke overtuiging en kracht. Ik noem dat graag het hervinden van je ‘eigen-wijze ik’. Vanuit deze wijsheid haal je de kracht om ongewenste patronen te doorbreken.

De NAW-methode
Als Life Coach maak ik gebruik van het NAW-model, Neuro Associative Conditioning. De NAW methode is ontwikkeld door de Amerikaanse coach, spreker en inspirator Anthony Robbins. Het NAW-model gebruikt associaties als krachtig middel om ervaringen te (her)schrijven, waardoor de client zijn/haar doelstellingen als het ware gaat (in)leven.
Het gewenste resultaat, dat ene belangrijke doel, blijft altijd de primaire focus. Na de coaching sessie(s) beschik je over rationele en emotionele helderheid over je vraagstuk en duidelijke handvaten om je nieuw geformuleerde ‘eigen-wijze’ weg te gaan bewandelen. Op deze manier breng je zelf je doel binnen handbereik.

De eerste stap om het onzichtbare, zichtbaar te maken,
is het stellen van een doel.
(Anthony Robbins)

Zita als Life Coach
Mijn opleiding tot Life Coach heb ik afgerond bij Health Balance. Ik heb hiermee mijn doelstelling om mensen effectief te ondersteunen bij levensvragen een sterke basis gegeven. Ik geloof heilig in de kracht van de eigen-wijsheid van het individue.

Mijn visie
Mijn focus ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof in de kracht van diversiteit en de rol van het individue als belangrijke schakel. Onder het motto “Our dreams are lifes we are actually capable to live” ben ik altijd nieuwsgierig naar de eigen-wijsheid in mensen.
Samen met de client ga ik op zoek ga naar de verscholen antwoorden op vragen. Antwoorden die je eigenlijk wel weet, maar waar je (even) niet bij kunt. Tijdens de coachingsessies neem ik drie wezenlijke levensvragen onder de loep:
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Mijn missie
Word eigen-wijs en leef je droom!

Locatie
Ik werk vanuit van Amsterdam vanuit het Pand 020, een prachtige locatie in het Amsterdamse Westerpark. Hierdoor is er ruimte om te kiezen voor een coaching op een rustige, afgeschermde plek binnen of buiten tijdens een bevrijdende wandeling door de park. Is het Westerpark in Amsterdam te ver weg? Coaching via telefoon kan ook. (Skype of bellen naar mijn mobiele nummer). In overleg kan ik ook naar een andere locatie komen.

Kosten (excl. BTW)
Intake gesprek (circa 45 min) – 50 euro
Individuele sessies (circa 60 min) – 70 euro

Meer info? Bel of mail gerust!
Zita van Wees  |  zitarinha @ gmail . com  |  06 24 505 101

Advertisements

3 thoughts on “Life Coaching

  1. “Zita is een bijzondere coach, ze is een oprecht, positief, ze heeft een geweldige energie en is inzichtelijk. Haar coaching was bijzonder & life changing, en gaf de juiste guidance om een belangrijke keuze te maken in een uitdagende periode. Wat een waardevolle inzichten en ervaring!” (M.G.)

  2. “De coaching van Zita is heel concreet en op directe verandering gericht. Het heeft me in hele korte tijd het inzicht gegeven dat voor alle wegen die je zelf bedenkt, er nog heel veel andere wegen bestaan waar ik zelf nooit op gekomen was. Echte eyeopeners waren dat. Na de sessie ging ik weg met concrete acties in mijn hoofd om uit te voeren. In hele korte tijd haalde ik er heel veel resultaat uit.” (Femke M.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s