Run & Yoga – nieuwe wekelijkse lessen!

“Ontspan de beweging, ren naar het oneindige”

Waarom Run & Yoga?
De combinatie yoga en hardlopen biedt een gezonde balans tussen lichamelijke conditie, kracht, flexibiliteit en ontspanning. In zowel de yoga- als hardloopinstructies werk je naar een vrije en krachtige middellijn waar vanuit het lichaam ontspannen en vrij kan bewegen. Fysiek en mentaal bouw je aan een grotere bewustwording en veerkracht. Het resultaat is meer energie tijdens het hardlopen.

Door het gebruik van de Critical Alignment-techniek verbruik je minder energie tijdens het hardlopen en kan zich een vrije en open hardloopbeleving ontwikkelen. Je kunt hierdoor steeds langer en energieker van het hardlopen genieten.

Doelgroep
Run & Yoga is voor iedereen die wil ervaren hoe  je middels het Critical Alignment Yogaconcept met meer ontspanning en energie kunt hardlopen. We gebruiken de alignment van de wervelkolom in de loopbeweging: De juiste bewegingsverloop en krachtslijn door de wervelkolom zorgen ervoor dat het lichaam vanuit ontspannen en een open structuur kan bewegen. De ademhaling vormt hierin een belangrijke aansturing.

Meer informatie over opbouw les en locatie, klik hier >>>

Advertisements